Huippusuunnittelijat ja artistit tekivät bändipaitamalliston Animalialle – yhdessä paidassa piilomerkitys

Joukko suomalaisia graafisen suunnittelun kärkinimiä lyöttäytyi yhteen kiinnostavien muusikoiden kanssa ja loi Animalialle uuden paitamalliston. Syntyi Lainsuojaton-paitakokoelma, jonka tuotto ohjataan Animalian työhön tuotantoeläinten hyväksi.

”Tämä oli meille harvinainen tilaisuus saada tehdä yhteistyötä luovien ja kiinnostavien ihmisten kanssa. Paidat ovat näyttäviä, ja olemme ylpeitä että niihin on kirjailtu Animalian nimi”, parempaa eläinsuojelulakia vaativasta Lainsuojaton-kampanjasta vastaava Veikka Lahtinen hehkuttaa.

Musiikkilehti Rumba ehti jo nimetä ennakkomyyntiin laitetun Michael Monroe -paidan ”tyylikkäimmäksi fanituotteeksi vähään aikaan”.  Nyt Jussi Karjalaisen suunnittelema Monroe-paita saa rinnalleen kaksi kovaa nimeä, kun Atomirotan ja Karri Koiran paidat tulevat myyntiin. Atomirotan paidan on suunnitellut Piia Keto ja Karri Koiran paidan Yhdysvalloissa asuvat Sacha ja Valpuri Remling.

Karri Koiran paita on tyylikäs sellaisenaan, mutta kuvitukseen sisältyy myös tarina. Remlingien suunnittelema paita nimittäin viittaa hardcore-yhtye Judgen levyn kanteen. Selkään tuleva Karri Koira on Judge-nimen tilalla ja Dog Crew tulee New York Crew:n tilalle. Myös tassut ja Animalia-tekstin fontti viittaavat levyyn.

Oma paitasi ehtii jouluksi perille, jos tilaat sen verkkokaupasta sunnuntaina 18. päivään mennessä. Niitä myydään myös Animalian kaupassa osoitteessa Suvilahdenkatu 4 ja Pure Waste Textilesin liikkeessä osoitteessa Yrjönkatu 34.

”Paidat ovat sataprosenttisesti kierrätettyjä materiaaleja käyttävän suomalaisyritys Pure Waste Textilesin t-paitoja. Meille on tärkeää, että myymämme tuotteet ovat ekologisesti kestäviä”, Lahtinen korostaa.

koira1
Karri Koiran paidan selkä.
atomi
Atomirotan paita.
monroe
Michael Monroen paita.